Laatste artikelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

Reacties (10)

Ik ben benieuwd of de kleine hondjes al een eigen baasje hebben gevonden. Vorige week waren er acht kleine hondjes bij ons ondergebracht. Die kwamen uit zo'n  'fokschuur' ik geloof dat er meer dan dertig hondjes waren gevonden en die zijn over diverse asiels verdeeld.

Waarom kopen mensen nog steeds dieren van dat soort broodfokkers, ik begrijp er niets van, als er geen kopers waren zouden die donkere schuren met weet ik veel hoeveel dieren niet lang meer bestaan.

Voorlopig zijn ze allemaal in gastgezinnen zodat ze aan een normaal hondenleven kunnen wennen.

Reacties (12)

Vandaag is het mijn vierde trouwdag die ik alleen ben, na drieënveertig jaar huwelijk is het natuurlijk niet zo raar dat ik daar weer aan terug denk. Nu probeer ik wel alleen aan de fijne dingen te denken, onze vakanties, hoe we lachten om dezelfde dingen, maar hoe we ook heel verschillend waren. Ik was meestal degene die de beren en leeuwen op onze weg zag en hij liet me zien dat het muizen en egeltjes waren. Nu bekeek ik de foto's die ik op de pc heb staan en het viel me op dat op deze foto het overhemd staat dat in zijn herinneringskussen de helft van de achterzijde is. Daarom heb ik het kussen ook in deze bewerking gebruikt.

Reacties (12)

Ik heb vandaag de uitvaartdienst voor mijn schoonzus helemaal kunnen volgen via het internet. Om heen en weer naar Groningen te rijden in mijn eentje zag ik in deze tijd van het jaar niet zitten, dus op deze manier was ik er toch een beetje bij. Het was een mooi afscheid, haar kinderen en kleinkinderen hebben de herinneringen opgehaald, die ze aan hun moeder en grootmoeder hadden. Zo kwam ze ook echt naar voren als de vrouw die ik heb gekend. Er was een diashow over haar leven gemaakt, kortom het was een mooie dienst.

Op deze foto waren ze beiden nog in beeld, mijn zwager is vorig jaar in maart overleden en zij dus deze afgelopen week.

Hun dochter had dus nog net op tijd die reünie georganiseerd, mijn man was toen al twee jaar daarvoor overleden. En nu ben ik de laatst overgeblevene van de generatie aan de kant van mijn man. Een vreemd idee eigenlijk. Maar zoals ik al eerder zei, aan mijn zijde zijn mijn zussen en zwagers nog allemaal alive and kicking, en dat hoop ik zelf ook nog lang te zijn.

Reacties (14)

Klauteren en nog veel meer. Gisteren ben ik met oma naar de peutergym geweest. Mamma dacht dat er misschien ook nog kindjes zouden zijn die ik al kende, maar die waren er niet. Toch was het heel leuk en ik heb oma gevraagd of ze me volgende week ook mee gaat nemen naar de gym. Ik heb een uur lang van alles gedaan in een echte gymzaal met allerlei dingen, zoals ringen en omgekeerde bankjes om overheen te lopen. Kortom het was heel leuk, ze hadden er ook een kleine trampoline, maar daar ben ik niet op gegaan, die is thuis in de tuin veel groterder kijk maar. Bovendien spring ik daar in de zomer al vaak op, dan wil ik op de gym andere dingen doen natuurlijk.

Reacties (12)

De tijd vliegt voorbij. Ik kreeg gisteren een rouwkaart mijn laatste schoonzus is overleden. Ik had 31 januari nog een logje voor haar verjaardag geplaatst, ze werd toen 83 jaar.

Ja nu ben ik dus nog de enige overlevende van die generatie van mijn mans kant. Maar gelukkig niet aan mijn kant want daar leven mijn zussen nog.

Vandaag dus weer op gaan passen maar nu eerst snel onder de douche en dan ruiten krabben.

Allemaal een fijne woensdag gewenst.

Reacties (12)

Ja het is carnaval en ik ben gisteren met pappa en mamma naar de optocht gaan kijken.

Nee joh, niet in deze kleren, nee want dit is mijn nieuwe huispak met nieuwe sloffen erbij ook leuk natuurlijk. Maar voor het carnaval kon ik niet kiezen, of een spaanse danseres of een tijger. Nou ja dan maar een tijger met een spaanse jurk aan, dan heb ik van allebei een beetje. Alaaf!

Reacties (15)

Laura was nogal verkouden dus we hebben wat geknutseld met zachte gekleurde balletjes, mooi gekleurde veren en glitterlijm.

Zo klaar en wat gaan we nu spelen oma?

 

Reacties (17)

Gelukkig heeft het hier niet gesneeuwd, maar gister was het wel koud en toen ik mijn autoruit afdekte tegen aanvriezen dacht ik aan sneeuw. Ik vind die altijd mooi om naar te kijken, zoalng ik er niet door hoef te rijden. Omdat ik straks weer op pad ga, keek ik even naar buiten en zag gelukkig dat het niet heeft gesneeuwd. Toch maar even een winters gedichtje neerzetten. De foto en het gedicht heb ik al een paar jaar geleden gemaakt.

Reacties (9)

Zo ik ben net terug , ik was met mijn zoon en schoondochter mee naar het ziekenhuis voor een eerste echo van mijn aankomende nieuwe kleinkind.

Wat is dat tegenwoordig toch prachtig, je ziet al met tien weken een mensje binnen in een  buik. Het kindje was eerst erg rustig, maar na een duwtje begon het verontwaardigd met de handjes te wapperen. Kijk het is ook vals natuurlijk als je lekker ligt te dommelen en te dobberen in je vruchtwater, dat je dan en duw krijgt zodat je wakker schrikt. "Het zou nie moguh magguh" Dat ben ik eens met het wurm, zelf hou ik er ook niet van om in mijn slaap gestoord te worden.

Maar ja de foto's heb ik wel gezien maar die wilden de ouders natuurlijk zelf houden. Maar ze zouden de mooiste van de drie voor mij scannen, dus die komt nog wel een keertje hierbij neergezet :)

Reacties (13)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl