Zacht

Wat was het nog warm in het asiel. Maar kom ik heb gelukkig geen bontjas aan zoals de katten en de honden. Gelijk alle dakluiken opengedraaid, de schermen voor de buitenverblijven ook helemaal open, en dan nog werd ik beroerd van de warmte. Toen ik mijn deel van het werk gedaan had, ben ik dan ook naar huis gegaan. Meestal kijk ik eerst of een andere afdeling nog hulp nodig heeft, maar daar had ik dus totaal geen energie meer voor. Nog wel even bij de kittens gekeken, maar moeder had het ook al niet al te breed, er was nog iemand van de provinciale omroep opnames aan het maken, dus ik zie die kleintjes later wel, moeder was toch al wat uit haar doen en zat een potje te blazen. Gelijk heeft ze , stel je voor dat ze die kinders van één weekje oud wat zullen doen. Maar meestal zijn die kleintjes ook heerlijk zacht maar niet iedereen moet ze natuurlijk gelijk oppakken, dat is niet goed , ik kom over een tijdje wel aan de beurt als ze willen spelen en ravotten. Er was nog een zwanger poesje binnen gebracht dus er komen nog meer kittens aan.

Thuisgekomen was ik al een eind afgekoeld door de airco en ik heb even een knutseltje gemaakt ter afleiding, uit weeromstuit ook van zachte tintjes, de achtergrond is uit een zonsopkomst die, ik op de foto vastlegde. Het Icarusblauwtje heb ik ook zelf een keer op de foto gezet, de andere vlinder is een plaatje. Dan heb ik wat gepenseeld (dat zijn de vage vlekken onderaan) en een masker in de lichtgele tint.Uiteindelijk de tekst en dat was het dus. Het is hier nog altijd kurkdroog, dus dat wordt weer sproeien, maar ja een grasmat die net gelegd is heeft erg veel dorst.

Reacties

mizzD op 30-05-2017 16:46

Die beestjes zien af hè, met hun bontjassen.. Jaxon heeft zodra het kwik boven de 20 komt z'n koelbandje om hoor.. dat scheelt echt.

De kosten van dat gazon verdubbelen wel door al dat gesproei vrees ik.. maar beter dat dan dat het nu uitdroogt hè! Dat het nu net zo heet moet worden..!

Groetjesss!

Marjolijn op 30-05-2017 17:43

Mooie knutsel Haba...!

Ja, vanmorgen was het in huis ook nog erg benauwd, gelukkig nu beter.

Ik ben samen met jou bij dat het nu weer aangenaam is.

Succes met sproeien, straks ben je blij als je een mooi grasveldje hebt...!

Fijne dag morgen bij je kleindochter.

Kakel op 30-05-2017 21:02

Een mens is eigenlijk nooit klaar met werken. Daar word ik wel eens moe van, en ik ben al zo moe van mezelf (-: Zo lief dat je in het asiel werkt. Als ik de energie had, deed ik het hier ook. Al was het maar om honden uit te laten of ze wat extra aandacht te geven. Gelukkig zijn er zulke lieve vrijwilligers als jij...Lieve groet

micheline op 30-05-2017 22:19

mooi geknutseld weer

gelukkig is het een beetje koeler geworden maar de warmte hangt nog binnen

די מריו op 30-05-2017 22:24

Ja de kitten en puppy periode is weer begonnen. Het is toch zo'n mooie periode. Ik heb vandaag alweer aardig veel geknuffeld. 

Love As Always

di mario 

klaproos op 30-05-2017 22:40

mensen  kunnen  toch  hun  verstand wel een beetje  gebruiken haba... laat de dieren met rust als het al zo  warm is,  een  airco  zou  daar wel een mooie  uitkomst  zijn...

je  knutsel is  weer  prachtig  mooi  haba,

dat  blauwtje, je weet.. ik ben er gek op :-)

voor morgen een  fijne woensdag  gewenst hé

xxx

Sjoerd op 30-05-2017 22:50

Volgens mij heeft die grasmat het net zo moeilijk als de dieren....

Wolf op 31-05-2017 02:48

Heel mooi!

Kom zelf nu al dagen gesmolten thuis van mijn postronde, pas na een koud voetenbad en koud water over kop en leden voel men zich weer wat mens, en dan behoeven de voor-, achter- en moestuin natuurlijk de nodige aandacht & zorg, om over de kippen maar te zwijgen - kippen kunnen beter tegen kou dan tegen warmte, en dat geldt ook voor hun verzorgers hier!

Evengoed niet geklaagd, we hebben het hier in ons kikkerland over het algemeen heel enorm goed!

Clemens op 31-05-2017 05:45

Een mooie knutsel! Meer lenteachtig dan zomers voor mijn gevoel. Maar mooi sowieso.

Ik heb iets zomers gemaakt !

Clemens op 31-05-2017 07:02

Dank je! Ik ben blij dat ik eindelijk weer iets had ;)

Een beetje koud is trouwens niet slecht zo in de zomer hè.

Fijne dag!

Floor op 31-05-2017 07:21

Goedemorgen Haba je bent al na kleine meis

Oooooo ik denk al ook al nu weleens van wat ben ik blij ik niet werk in die hitte 

Kam er ook zo ontzettend slecht tehen

 Ikij geen frisse lucht 

Alleen de venne en dan die heten ovens aan bley😕

Maar ja zomer moet nog beginnen dus zal nog meemaken e5 graden en meer😰 

Mooi je vlinders, eg is net een vinger op de ene 

Groetjes hoop het goed te doen wasdt Laura en warmte, 💋🙋

yvette op 31-05-2017 16:53

mooi Haba!

die lieve dieren daar zullen het ook wel warm hebben

gerdaYD op 01-06-2017 07:16

Goede morgen Haba. 

Je had heel veel courage om ondanks het drukkende weer toch naar je beestjes te trekken om er je mooie vrijwilligers te verrichten! Maar ik kan het geloven dat, als het er zo drukkend heet was, je niet al te lang in het asiel bleef en snel de koelte van je auto op te zoeken.

Ondanks alles had je toch weer de courage om een mooie 'knutsel' te maken, proficiat meid!

Floor op 01-06-2017 07:18
Goedemorgen Haba niks leuks gebeurt met Laura🤔 Hier heeft gisteren wel at geregend Elke keer denk je van nu komt onweer bui maar nee. Gisteren boodschappen gedaan ga jij nu doen. Vandaag beetje hier in huis werken 🐕pepper lopen Fijne donderdag 👍groetjes 🙋
John op 01-06-2017 07:46

Goeiemorgen Haba,

JA, voo beesten kan het snel te warm zijn. Ik loop nooit op de warmste momenten van de dag met Bentley. De straat is daan ook veels te warm. 

Van airco ben ik geen fan.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl