Eindelijk. . .

Een buitje regen gehad, zomaar even en niet heel erg veel, dus ik heb de planten in de bakken maar water uit de gieter gegeven. Het gras was gisteravond al lekker gesproeid, dus dat heeft wel genoeg tot vanavond.

Ik wens jullie allemaal een heerlijk lang pinksterweekend. Laten we blij zijn met zo'n regendag tussendoor want we kunnen dat water echt niet missen. Ik zit stiekem te hopen dat er nog wat meer naar beneden zal komen, maar ik vrees dat we hier weer overgeslagen zullen worden. Fijn voor de vakantiegasten, maar de boeren hebben aan dat ene buitje niet genoeg vrees ik. De sproeiers zullen wel doorwerken maar het slootwater mag al niet meer worden gebruikt heb ik begrepen. De zon komt er alweer door dus misschien straks nog een eindje wandelen maar eerst de stofzuiger een rondje laten maken.

Reacties

gerdaYD op 03-06-2017 09:30

Ik ben net even naar je blog komen peipen en kijk eens, er staat alweer een nieuw, heel mooi log. Je kon die bloemen knap op je foto vangen, het is een plezier om hier naar te kijken...

Tja, het droge weer is leuk voor ons, maar niet voor de natuur, je moet haar dus een handje helpen door volop te sproeien. Nu ja, dat is geen vervelend werkje dacht ik zo, je ziet alles gewoonweg opleven.

mizzD op 03-06-2017 09:30

Hier in Rotterdam-Zuid is nog helemaal niks gevallen.. ik had erop gehoopt, maar zal nu toch echt zelf met de tuinslang aan de slag moeten vrees ik.

Jij ook een heel fijn Pinsterweekend Haba.. ik denk dat de zondag nog wel een mooie dag wordt, maar hoop toch ook wel op een beetje regen op de andere dagen, de natuur snakt er naar.

Groetjesss!

Wolf op 03-06-2017 09:46

Hier geen regen.... weer zot hot.... niet goed voor de tuinen en evenmin voor de postbezorger!!!Gelukkig hebben we de sproeier.Zal ik zelf straks ook maar onder gaan staan!

Sjoerd op 03-06-2017 12:12

Wat mij betreft mag het wel een dagje regenen. Boven op de trap schilderen bij deze temperaturen vind ik alles behalve fijn. Gelukkig heb ik morgen een vakantiedagje tussendoor...

Marjolijn op 03-06-2017 16:57

Gelukkig voor je grasveldje, dat er wat regen gevallen is, scheelt toch weer een keertje sproeien.

Hier nog steeds geen drup, en vertoont het gemeente grasveld al aardig wat gele plekken en niet van de boterbloemekes, maar gewoon droog.

Fijn weekend meis.

די מריו op 03-06-2017 21:57

Hier is het ook alleen maar droog. Ze voorspellen voor morgen wel regen, maar eerst zien en dan pas geloven.

Love As Always

Di Mario 

Floor op 04-06-2017 06:29

Goedemorgen Haba zo ff bezig en dan rijden naar huis 

Fijne pinksterdagen 👍

Trouwens gisteten hebben bijna de hele dag regen gehsd

Wat ben ik blij met mijn oude droger hier 

Groetjes Florence 🙋

willy op 04-06-2017 11:11

leuke bewerking met al die bloemetjes Haba..

ook in de buurt van Gent, hebben we nog niet veel regen gezien

maar voor dindsdag voorspelt het kmi een onstuimige dag met hevige buiien en zware windstoten

en en daar zit ik nu ook niet op te wachten

prettige pinksterdagen !

Kakel op 05-06-2017 21:47

Het weekend is alweer voorbij maar we hebben ervan genoten. Zulk prachtig weer tref je zelden. Bij ons is geen spetter gevallen en de boeren zijn druk met sproeien. Nadeel van het warme weer is dat ik iedere avond de potplanten mag bewateren maar al die bloemen in de tuin maken me ook blij.Vrolijke foto's!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl