Augustus

In mijn kindertijd was dit de maand van de grote vakantie, de eerste dinsdag van september moesten we dan weer naar school. Nu is dat hier niet meer zo, ten eerste wordt het land voor de grote vakantie in drie stukken gehakt en bovendien duurt het langer dan een maand. Wij waren vaak op vakantie als mijn zus eind augustus jarig was. Mijn dochter en haar gezin zijn nog steeds op weg naar hun uiteindelijke doel, maar ik heb wel wat foto's van onderweg op de app ontvangen, leve de huidige techniek.

Een broodje onderweg, veilig tussen grote broer en pappa.

Lekker in het zwembad van het hotel.

                 

Een lekker glas wijn bij de hut waar overnacht werd, geen haast onderweg er is een week tijd om er te komen. Kortom zaterdag zijn ze op hun bestemming en op de terugweg hebben ze weer overnachtingen gepland

 

Toen ik vanochtend Molly naar buiten liet en ik even de tuin instapte, rook het alweer naar de herfst. Een paar dagen terug zag ik grote groepen zwaluwen oefenen voor de lange tocht en nu zie ik op het moment helemaal geen zwaluw meer in de lucht, zouden ze al vertrokken zijn of is het nu te bewolkt om rond te vliegen. Kortom voor mijn gevoel is de zomer bijna weer voorbij. De spreeuwen zijn nog niet aan het plunderen geweest dus de oranje besjes hangen nog aan de lijsterbes, maar dat zal waarschijnlijk ook niet lang meer duren.

                 

Er hangen nog druppels van de nachtelijke regen aan maar ach ik neem aan dat jullie wel zien dat het lijsterbessen zijn.

Reacties

Yova op 11-08-2017 08:52

Leuke foto's van vakantie Dochter en schoonzoon en kleindochter. Wat is daar mooie zwembad. Lekker badderen. Wijntje kan ook nog bij. Dit heeft ze wel verdiend. Je reukt al Herfst? Mooie foto bessen struik om te zien. Merels zijn dol opom te eten. Zomer is helemaal pet naar. Morgen word rot weer. Later op middag gaan wij nieuwe logje plaatsen. Moet nog foto's uit zoeken.

Fijn weekend gewenst.

Sjoerd op 11-08-2017 12:15

Mooi dat ze aan je denken onderweg. Mooi ook dat het kan... Ik had deze week ook al het idee dat de herfst in aantocht is. Als ik opsta wordt het alweer donkerder.

mizzD op 11-08-2017 22:38

M'n reactie verdween als sneeuw voor de zon.. nog es een poging wagen! ;-)

Da's de beste manier van reizen.. lekker relaxt. Anders kom je doodmoe aan en da's niet de bedoeling van vakantie hè! Dus cheers.. óp een fantastische reis!

Het is nog zomer tot half september.. ook al regent het de laatste dagen nogal, ik vind het zomers benauwd. Maar ik hoop sowieso op een mooie lange nazomer.. mét verkleurend blad en bomen en struiken vol bessen.. zalig! :-)))

Groetjesss!

די מריו op 11-08-2017 23:29

Het is toch fijn dat je foto's kunt zien als ze er niet zijn. Dat is echt wel een vooruitgang als je de kleine mist. Goed dat rustig aan reizen, daar hou ik wel van. 

Love AS Always

Di Mario 

Marjolijn op 12-08-2017 06:40

Leuke foto's, fijn dat je er zo toch een beetje bij kunt zijn.

Er komt vast nog een mooi nazomertje...!

Fijn weekend meis.

Floor op 12-08-2017 07:58

Goedemorgen Haba net wakker heerlijk iitgeslapen

Wat een enorme leuke foto, 's vooral de eerste Laura tussen haar 2 mannen

Aan haar gezicht is zo goed afgelezen hoe ze geniet zeg. 

Ja leuk hè zo te kunnen mee genieten via mobiel 

Als alles mee zit gaat Ilse met ons mee ei d september zal haar enorm goed doen. Want pppffff wat ze nu allemaal gaat je hoort nog

Fijne zaterdag 👍🙋

John op 12-08-2017 08:56

Een vriend van me zei gister dat ze weer mooi zomerweer voorspeld hebben. VAnaf maandag zou het weer mooi weer worden. Ik zie het wel.. HEt maakt me eigenlijk niet zo heel erg veel uit. 

gerdaYD op 12-08-2017 08:58

Goede morgen Haba en een heel fijn weekend gewenst.

Wat een leuke serie foto's ontving je via de moderne techniek, dat zal het gemis van je lieve kinderen en kleinkind wellicht wat getemperd hebben. Ze genieten blijkbaar volop van hun vakantie, daar moet je wel blij om worden hé...

Tja, inderdaad de herfst zit precies al in de lucht maar of de zwaluwen al vertrokken zijn weten we niet met dit eerder gure weertje. Die bessen die zo mooi aan je boom hangen te prijken zullen weldra gretige afnemers krijgen!

klaproos op 12-08-2017 09:23

gezellige foto's  Haba,  ze genieten  dat zie je  wel :-)

heerlijk.

ja het  weer is aan het veranderen,  dat gaat  nu  eenmaal zo hé, maar van mij  mag er nog  wel wat  zon  komen, ik ben  nog  niet aan  herfst toe :-)

fijn weekend  Haba

xxx

merel op 12-08-2017 22:46

Geef mij toch nog maar een beetje zomer 

toch handig die wattsapp zo is alles dichtbij

Floor op 13-08-2017 07:01

Goedemorgen Haba ik ga zo weereens het lopen oppakken met Pdppsr

Ga zo vaatwasser legen 

Bakje koffie nemen en mijn loop kkeding aantrekken

En dan langzaam opbouwen 

Verder geen plannen ja strijken 😱😀

Fijne 🌞dag👍🙋

gerdaYD op 13-08-2017 08:33

Goede zondagmorgen Haba en hopelijk kan je de dag met leuke dingen vullen zodat je er achteraf met plezier naar terug kan blikken!

Clemens op 14-08-2017 16:20

Ik had hier nog niet gereageerd maar je snapt het: ik gun iedereen een droomvakantie :)  Geweldig, en het meegenieten ook, alleen zijn ze wel lang weg hè!  Maar jaaa...... ooit zijn ze er wel weer.

Intussen heb ik al een gedicht geplaatst, maar het slaat totaal niet op het thema, sorry!  Volgend keer beter :)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl