Wolken

Ik kijk graag naar de wolken, een effen blauwe lucht is vaak zo saai, maar een blauwe lucht met hier en daar van die gezellige bolle wolken erin, vind ik mooi. En net als in mijn kindertijd zie ik er soms prachtige figuren in, die met de wind in iets anders veranderen. Gister zag ik bv een dikke poes die op zijn rug lag en naar een vlinder greep met een voorpootje, die verwaaide tot een omgevallen man die twee armen voor zich uitstrekte. Nu is het niet mogelijk om je fantasie op de foto te zetten, maar ach dat is ook niet nodig. Iedereen kan gewoon zijn eigen gedachten mee laten varen op die zeilende wolkenschepen, en er iets in zien, of niets natuurlijk, dat kan ook. Maar niet alle wolken hebben vormen waarin je iets ziet. De wolken die ik uit een foto van het strand hier heb 'geknipt' zijn nu niet echte vormen, al blijven het mooie wolken . In de voorste zou ik met veel moeite een opspringende dolfijn kunnen maken, al is het wel een dikkertje onder de dolfijnen :)

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe. Geniet ervan en kijk liggend in de tuin, of op het strand, ook maar eens naar de wolken .

Reacties

Yova op 05-08-2017 07:20

Ik kijk ook altijd naar wolken Haba. Je ziet altijd wolken veranderen. Ook wat voor wolken zijn het. Wolken hebben zeker vormen. Mooie foto.

Fijne zaterdag gewenst.

די מריו op 05-08-2017 07:41

Ja wolken zijn mooi... niet alleen van onderen, maar ook van boven. Misschien was het wel de televisie van vroeger van toen die nog niet bestond. 

Love As Always

Di Mario 

gerdaYD op 05-08-2017 07:45

Goede morgen Haba en een heel fijn weekend gewenst.

Je hebt gelijk hoor, als je op je rug in het gras ligt en naar de wolken kijkt zie je de merkwaardigste vormen voorbij komen, het zet je verbeelding flink aan het werk! Jammer dat volwassenen daar geen tijd voor schijnen te vinden, ze zijn altijd jachtig bezig terwijl zo nu en dan gewoon relaxen zo goed kan doen hé.

Marjolijn op 05-08-2017 07:51

Wolken altijd mooi om te zien, ze hebben allemaal een eigen verhaal.

Fijn weekend meis.

John op 05-08-2017 08:40

Ik zie toch graag een strak blauwe lucht zo op zijn tijd. Wolken zijn er al genoeg het hele jaar. Ik ben het wel met je eens dat er enomr mooie wolkenluchten zijn, maar ik zelf probeer er nooit wat in te zien. 

klaproos op 05-08-2017 10:06

Heerlijk haba,  ik ook,  vind ik erg  gezellig

zo'n strakblauwe lucht is mooi,  maar  de wolkjes  zijn aangenamer om naar te  kijken, en  nóg  liever  loop ik met  mijn  hoofd in de wolken :-)

fijn  weekend  Haba

Sjoerd op 05-08-2017 20:29

Het strand is wel erg ver weg, maar ik zal er aan denken...

Jannie op 06-08-2017 07:34

Goedemorgen Haba

Er is hier op het moment geen wolkje te zien. Dus wordt het een mooie zonnige dag denk ik.

Fijne zondag Haba

Liefs Jannie

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl