Spelen

Van spelen word je moe, ik tenminste wel, Laura is op een leeftijd dat ze wel door kan blijven gaan.We hebben verstoppertje gespeeld, tikkertje , toen even rustig aan tekenen en kleuren. Dan was het weer tijd voor de middagboterham dus even alles opruimen.  Daarna nog een tijdje wat geknutseld kortom ze weet je wel bezig te houden. Intussen heeft oma ook nog twee wassen buiten op de molen gehangen dan mocht Laura helpen door de wasknijpers aan te geven.

Oma wat gaan we nu weer doen?  Nou meisje oma zit even en jij mag nu even een tekenfilmpje kijken. Dan drinken we thee of aanmaaklimonade en daarna gaan we pas weer verder spelen.

We hebben nog een tijd met alle kleurtjes play-doh klei gespeeld en toen kwamen mamma en pappa uit hun werk en is oma Molly weer richting huis gegaan, er werd me wel de belofte afgedwongen dat oma volgende week weer een keertje blijft eten. Thuis had ik al eten in de koelkast staan dat ik maar even op hoefde te warmen, dus daarna lekker onderuit op de bank tv gekeken en op tijd naar bed gegaan. Ik kan merken dat ik geen twintig meer ben hoor :)

 

Reacties

gerdaYD op 23-08-2018 11:02

Goede morgen Haba.

Je hebt weer een leuke dag met je lieverd achter de rug, maar ik kan het best geloven dat je daarna heel moe was hihi, zo'n kind heeft blijkbaar onuitputtelijke energie en daar moet je als ouder iemand tegen passen hé.

Wat een mooie foto maakte je van haar, het wordt al een flinke meid hé.

OT: die carillon kan inderdaad ook met de hand bespeeld worden maar meestel gebeurt het automatisch.

Sjoerd op 23-08-2018 14:05

Haha, die kleintjes houden je wel bezig. Aan de andere kant is het na gedane arbeid goed rusten...

Marjolijn op 23-08-2018 17:07

Ja meis, die kleine spruit houd je wel bezig, maar wel fijn dat je het kan doen...!

mizzD op 23-08-2018 18:05

Ja ja.. dat is wel een heel actieve leeftijd hè.. geen middagslaapjes meer en zo, waarbij er dan voor oma's even een pauzetje is in het drukke programma!  Ik snap wel dat je moe was.. zou het denk ik nú al niet meer kunnen, terwijl ik er in 'mijn tijd' zo 8 had om op te passen. Maar een speelzaal is toch anders.. die kleintjes hielden elkáár toen natuurlijk ook veel bezig hehe.

Clemens op 23-08-2018 21:26

Ja, dat voel je wel hè! Onvoorstelbaar dat we zelf ooit zoveel energie hadden. Maar, wat wordt ze al groot!

Dankjewel, ook! Zoals jij het beschrijft van die eilanden, zo zie ik het ook wel. Ieder mens een soort eiland, een wereld op zich... maar natuurlijk wel met verbindingen.

Och, ik denk dat ik zoals ik nu zou zijn in zo'n situatie, de man gewoon voorzichtig eens had aangesproken over  hoe laat het wel niet was en hoe mooi het weer.. en dan wel had gemerkt of hij in was voor wat meer informatieverstrekking :)  In één keer ontploffen, dat doen maar weinig mensen...

Florence op 24-08-2018 06:40

Goedemorgen Haba ik zie het al zelfs de kat was moe hihihihih

Ja ze kunnen je zeker bezig houden en druk zijn ik zie het als ze in de corner gaan luchen met oma bv

.Daarom hebben we teken/kleurtafel neergezet helaas zijn regelmatig de kleurtjes meegenomen jammer .

Ik ga weg om 11 uur lees het wel bij mij

fijne zwemochtend

Yova op 24-08-2018 07:33

Goedemorgen Haba,

Laura houd je wel bezig.Je bent dan hele dag bezig. Tussendoor om te slapen is niet bij. Leuke foto van Laura. Ze is weer groter geworden. Ze gaat toch binnenkort naar peuterschool. Ja toch? Dan heb je meer rust. Dan word je wel moe op die avond.

Fijn weekend.

Yova op 24-08-2018 08:21

Wat erg toen jullie de laatste uitje was geweest. Het doet zeker pijn. Ik vind zo erg Haba. Daar heb ik begrip voor.Ik heb met je doen.

Wat fijn dat je Laura binnenkort naar school gaat. Dan op woensdag middag nog op halen. Dan oppassen. Wachten zijn ouders thuis komt. Ja binnenkort ga je dan andere oppassen van van schoondochter dat ook kleine komt. Word kleindochter. Wat leuk Haba. Het word voor jou druk. Wel leuk om te doen. Genot om je foto kijken. Ze heeft prachtig lange haar.

John op 24-08-2018 08:22

Ja, de tijd dat ze een dutje doen in de middag houdt op een gegeven moment op. Dan moet je zien hoe je zelf even tot rust komt. 

Florence op 25-08-2018 06:50

Goedemorgen Haba gelukkig was broodje internet nee had ook een heel andere soort broodje

Maar heerlijk Itilaanse gerooster groenten met kaas heerlijk

Wat koppen koffie en thee en heel veel praatkost we zijn weer helemaal bijgeklept hahahaha

Fijne zaterdag tuin zal nu wel genoeg nattigheid gehad hebben in iedergeval hier wel

Loopt al aardig aan einde nu voor je schoondochter ben zo benieuwd

groetjes

gerdaYD op 25-08-2018 08:09

Goede morgen Haba en een heel fijn weekend gewens, geniet er van!

OT: Klokke Roeland hengt buiten in een afgrijselijke betonnen ding, dat dan nog eens niet aan het Belfort zelf staat maar aan die al even afgrijselijke schaapstal, pardon, stadshal.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl