Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Vrienden
Laatste reacties
No right mouse button, no alert
Contact
 
 
--------------------------------
 
ISBN 978-90-78459-39-2
Deze bundel kan worden besteld
De kosten zijn  19.50
mijn winst 2,50 gaat naar het KWF
 
-------------------------------
 
--------------------------------
 
 
Voor een origineel cadeau
een uniek schilderij
klik op de banner !
 
--------------------------------
 
Met dank aan Luna, Florence,
 Jannie, Muis en Clemens
 
------------------------------
 
 
--------------------------------
 
 
 
Maartje bedankt!
 
--------------------------------
 
 
deze heb ik van La Luna
bedankt Riava !
 
 
------------------------------
 
 
Dank je Patricia !
------------------------------
 
 
Bedankt Mieke !
-----------------------------
 
 
bedankt Sylvianne !
 
 
Bedankt Blauwhartje !
 
 
 
Dank je Blauwhartje
 
 
 
 
Bedankt Suzette
--------------------------
 
Verwijzingen naar
niet puntjes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laatste artikelen

Ik kijk graag naar de wolken, een effen blauwe lucht is vaak zo saai, maar een blauwe lucht met hier en daar van die gezellige bolle wolken erin, vind ik mooi. En net als in mijn kindertijd zie ik er soms prachtige figuren in, die met de wind in iets anders veranderen. Gister zag ik bv een dikke poes die op zijn rug lag en naar een vlinder greep met een voorpootje, die verwaaide tot een omgevallen man die twee armen voor zich uitstrekte. Nu is het niet mogelijk om je fantasie op de foto te zetten, maar ach dat is ook niet nodig. Iedereen kan gewoon zijn eigen gedachten mee laten varen op die zeilende wolkenschepen, en er iets in zien, of niets natuurlijk, dat kan ook. Maar niet alle wolken hebben vormen waarin je iets ziet. De wolken die ik uit een foto van het strand hier heb 'geknipt' zijn nu niet echte vormen, al blijven het mooie wolken . In de voorste zou ik met veel moeite een opspringende dolfijn kunnen maken, al is het wel een dikkertje onder de dolfijnen :)

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe. Geniet ervan en kijk liggend in de tuin, of op het strand, ook maar eens naar de wolken .

Reacties (8)

 

Zou het kloppen, dat dromen verborgen wensen zijn?

Reacties (17)

Het thema van 1 augustus deed me denken aan de zomerse zondagen uit mijn kindertijd, in de voortuin van mijn ouderlijk huis stond een breed perk met rode trosrozen voor het raam, tussen die rozen en het raam, was een grindpad, zodat de ruiten gezeemd konden worden en ervoor een grasveld tot aan de stoep.  Ik zat graag zomaar stil op het grind achter de rozen en keek naar alles in de buurt. Er waren nog niet veel autos slechts af en toe reed er eentje door de straat. Achter de straat was een dijk waar eerst nog gewoon door de boer vlas of ander gewas werd verbouwd. Later toen het stadje verder uitbreidde kwamen er grote losse woningen op te staan en kwamen er nieuwe wijken achter de dijk. Ja en nu is alles zo veranderd en groter geworden dat de straat nu in twee delen is gesneden en doodloopt bij het huis waar ik woonde. De grote toegangsweg snijdt nu dwars door het verdwenen plantsoen waar ik in de bosjes gewonde rupsen zocht en waar we stiekem op het gras speelden (uitkijken dat er geen agent aankwam) want je mocht niet op het gras komen.

Zo zie je waar een thema als 'Herinnering' mijn gedachten doet verdwalen naar mijn kindertijd, rolschaatsen, steltlopen, tikkertje spelen, de zomeravonden leken eindeloos te duren.

Reacties (16)

Goede morgen allemaal, Ik ben gister een dag weggeweest. Mijn zwager was jarig en dus even heen en weer naar De Bilt. Een gezellige dag gehad, maar wel veel regen gezien daar. Nu kwam ik op de terugweg steeds meer in de zon te rijden, en hier op het eiland was de lucht helemaal blauw, al stonden de zonnebloemen in de bloemenranden wel gebogen door de wind.

Nu schijnt hier het zonnetje ook al vrolijk naar binnen, ik hoop dat het droog blijft, zodat ik vanmiddag mijn gras weer een keertje kan maaien, voor het veel te hoog gaat worden.

Iedereen een heel fijne maandag gewenst.

Reacties (9)

Het is bijna weekend, maar veel heb ik nu niet te vertellen, ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe en vandaag een heel fijne vrijdag. Even maar een linkje neerzetten zodat er weer gelachen kan worden, er wordt volgens mij te weinig gelachen de laatste tijd. Nu is er ook niet veel om vrolijk over te zijn als je naar het nieuws kijkt.

              

Klik HIER om even een glimlach op je gezicht hebben, of net als de muis over de grond rollen van het lachen. Je kunt op elke advertentie klikken om die helemaal in beeld te krijgen.

 

 

              

 

Reacties (15)

Kijken we weer naar de toekomst, de zon schijnt en ik ga zo weer naar mijn kleine meisje toe.

Reacties (12)

Vandaag is de vierde keer dat ik je verjaardag zonder jou moet doorbrengen. Toch voel ik je nog steeds dichtbij, soms denk ik dat ik je zie in de rand van mijn blikveld. Maar jij komt het tuinpad niet meer op , het is de wind die een tak van de lijsterbes beweegt. Toch zal 25 juli voor mij altijd jouw verjaardag zijn.

Reacties (10)

Deze uitdrukking is volgens mij een Zeeuwse uitdrukking, misschien is het zelfs een uitdrukking uit Walcheren. Als kind heb ik die nooit gehoord in Zeeuws-Vlaanderen. Het betekent zoiets als niets uitvoeren maar net doen alsof je het druk hebt. Kijk als je kaas wilt hebben , hoef je er niet op te jagen en klisbillen is ook nutteloos rondlopen. Nu ben ik vandaag wel tamelijk nutteloos bezig geweest eerlijk gezegd. Het enige wat ik heb gedaan is, even naar het dorp lopen om een paar boodschapjes te halen. En wat was gestreken en opgeborgen en ja ook nog even de stofzuiger een rondje laten doen.

Bij de tour was het een tijdrit, dus daar heb ik ook niet de hele tijd naar zitten kijken, pas de laatste ritten heb ik gezien, verder heb ik wat zitten lezen en oh ja, ik heb paddenstoelen tenen gemaakt :) Ik was dat al van plan toen ik een keertje deze gelakte tenen zag.

Nu heb ik het simpel gedaan hoor, die strikjes zal me zeker niet lukken, daar schijnen stempeltjes voor te bestaan en die bezit ik niet. Maar ik lak vaak mijn teennagels omdat ik dat wel een zomers gevoel vind geven. Mijn nagels waren al rood, dus vanmiddag heb ik met de stipjes in wit erop gezet. Dus ik kan nu vrolijk het schone lied van kabouter Spillebeen inzetten elke keer als ik naar mijn blote voeten kijk. Ach ik heb gewoon af en toe van die dagen dat ik geen zin heb om veel te doen en dan krijg ik dat soort neigingen. Trouwens ik weet nog dat Mirjam (Kakel van het blog Villa Kakelbont) ook eens vertelde dat ze stipjes nagelak had laten maken door haar dochter.  En voor degene die het ook eens wil proberen, de stippen kun je zetten met een tandenstoker of een kopspeld. Ik heb de laatste optie genomen.

Misschien ben ik morgen wel wat actiever, tenminste als ik goed heb geslapen. Gister dacht ik brand te ruiken, maar mijn buren hadden een bbq, en die rook kwam precies mijn slaapkamerraam binnen. Nu bleef dat lang hangen en het was een mooie avond, dus de buren en hun vrienden bleven ook lang buiten genieten. Gelijk hebben ze , maar ik heb gewoon slecht geslapen en dan ben ik de volgende dag niet meer zo fit. Ach het is weekend dus dan heb ik sowieso geen vaste verplichtingen en kan gewoon maar wat rondlummelen.

 Update :

Hierbij mijn eigen tenen, niet zo perfect als die van het model, maar wel helemaal van mezelf.

                            

Reacties (16)

Ik ben maar weer eens aan de knutsel geweest met mijn foto's. Hierbij heb ik alleen maar foto's gebruikt die ik zelf maakte. De knutsel heeft zeven lagen, de roofvogel was een keer te zien tijdens de Vrouwenpolderse dagen een aantal jaren terug. Het hertje kwam ik tegen tijdens een wandeling in Westerschouwen, en op een wandeling in het Veerse bos maakte ik een paar van de foto's die ik in de achtergrond heb verwerkt. Kortom het resultaat is door het rommelen met een aantal foto's die op wandelingen gemaakt zijn.

Reacties (16)

thema was ditmaal : De zee

Reacties (10)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl